ЕКОЛОШКО-ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА
„ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“

Скоро две школске године, наша школа у оквиру еколошке секције у вишој настави, активно учествује у еколошко хуманитарној акцији „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“.

Циљ ове акције је прикупљање средстава добијених из рециклаже пластичних чепова, како би се помогло болесној деци која болују од неизлечивих болести, за куповину лекова, ортопедских помагала и слично.

Несебичан допринос у акцији имају и ученици ниже наставе са својим учитељицама и учитељима. Вредно су сви доносили са свих страна, укључујући и своје укућане, родбину и комшије, достављали су члановима еколошке секције, који су ажурно сортирали, паковали и у више наврата испоручивали волонтерима ове еколошко - хуманитарне акције.

У име деце и њихових родитеља којима помажемо, као и у име невладине организације „ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА“ и овога пута захваљујемо се на несебичној сарадњи свим ученицима наше школе као и свим учитељима и наставницима који су помогли да будемо успешнији и да чинимо добра и хумана дела.Акција се наставља даље!!!Чланови еколошке секције, са наставницом Анетом Томић
Контакт:

Основна Школа ''Борислав Пекић''
Данила Лекића Шпанца 27, 11070 Нови Београд

++ 381 11 318 24 84
++ 381 11 318 73 75

direktor@skola-pekic.edu.rs - Директор школе
ppsluzba@skola-pekic.edu.rs - Педагог и психолог
sekretarijat@skola-pekic.edu.rs - Секретаријат
racunovodstvo@skola-pekic.edu.rs - Рачуноводство