Градско такмичење из математике

March 11, 2024

ОБАВЕШТЕЊЕ

Окружно Градско такмичење из математике за ученике основних школа, одржаће се у суботу 16.3.2024. године 12:00-14:30 ч. у ОШ “Борислав Пекић”. Учесници на такмичењу су у обавези да се појаве до 11:15 ч. и да понесу пропуснице које ће им дати предметни наставници у школи. У време самог такмичења биће дозвољен улаз само особама са пропусницама. Молимо родитеље да се не задржавају у школском дворишту за време такмичења, као и што краће пре и после такмичења.

Због великог броја учесника молимо све који ће доћи на такмичење сопственим превозом, да узму у обзир да паркинг испред саме школе има ограничен број места и да је улица једносмерна, па може да се направи велика гужва. Већи паркинг се налази прекопута школе као и испред продавнице „Идеа“ на пар минута хода од школе (ту су још и Мек Доналдс, мањи тржни центар). У прилогу је слика Бежанијске косе где је означен паркинг.
За оне који одлуче да дођу превозом препоручујемо линије 65, 72, 70, 82 (стају испред школе), а линије 75, 74, 76, 708 (стају недалеко од школе). У Улици Тошин бунар пролазе линије 45, 71. У Тошином бунару се налази и станица Беовоза.

Свим учесницима желимо пуно успеха на такмичењу из математике.
Управа школе

Повезане вести

Градско такмичење из математике- Резултати наших ученика

Градско такмичење из математике- Резултати наших ученика

Окружно Градско такмичење из математике  за   ученике   основних   школа   одржано је у  суботу  16.3.2024.  године  12:00-14:30 ч. у  ОШ “Борислав Пекић”. Ученици наше школе постигли су следеће резултате на овом...

Градско такмичење из програмирања- Резултати

Градско такмичење из програмирања- Резултати

У суботу 02.03.2024. године у  организацији ДМС у Рачунарској гимназији одржано је Градско такмичење из програмирања.Наши ученици који су се пласирали на Државно такмичење су: Тиса Орловић V/1 Василије Недељковић VI/3 Адриан Писић VI/5 Стефан Сурла VII/1...