Општинско такмичење рецитатора ,,Песниче народа мог“ 02. 04. 2024. 

May 10, 2024

Општинско такмичење рецитатора ,,Песниче народа мог“ Новог Београда у организацији Пријатеља деце одржано је 02. 04. 2024. у свечаној сали Основнe школe ,,Бранко Радичевић“. На такмичењу је учествовало 76 ученика. Стручни жири су чиниле: Љиљана Тадић, проф. српског језика и књижевности, Александра Ђурић, драматуршкиња, глумица, редитељка и чланица Удружења драмских уметника и Татјана Јанковић, глумица, чланица Удружења драмских уметника.                               

У конкуренцији ученика V–VIII разреда, нашa ученицa Тамара Налбандијан VII3 oсвојила је друго, а Петра Булајић VIII1 треће место.

У конкуренцији ученика I – IV разреда учествовали су Ирина Ђурђевић IV3 и Алекса Цвијовић II3. Такмичило се укупно 32 ученика, а наша Ирина Ђурђевић освојила је друго  место. 

Честитамо им на успеху и оствареним резултатима!

Повезане вести

Акција одељења 2/2 – садња јелке у школском дворишту

Акција одељења 2/2 – садња јелке у школском дворишту

Ученици одељења 2-2 су 22. фебруара 2024. године засадили јелку у школскoм дворишту. На предлог учитеља, родитељи су купилу живу јелку, која је најпре красила њихову учионицу током новогодишњих празника, а сада и школско двориште. Циљ овог пројекта јесте да ученици...